Ritme

Langzaam maar zeker kom ik in een bepaald ritme… Of het ook het goede ritme is, durf ik te betwijfelen, maar een ritme is het! 4.00u was het afgelopen nacht, toen ik mijn ogen opendeed, om te zien hoe laat/vroeg ik nu weer wakker geworden was. 4.00u. A.M. wel te verstaan. Voor de onwetenden onder ons, dat is ’s nachts.

Maar goed, gelukkig sliep ik rond een uur of 6.00 (ook A.M, ofwel ook ’s nachts) alweer, dus had ik normaal gesproken toch zomaar gauw nog een heel half uur voordat de wekker af zou gaan. Mooi lelijk.

Aan de andere kant gloort er licht aan de horizon: ik ben komende vrijdag lekker enorm vrij. Je zou je -nu ik dit zo teruglees- dus kunnen afvragen waar ik nú ben. Aan de àndere kant gloort er licht aan de horizon. Maar aan welke kant ben ik nu dan? De verkeerde kant?

Dat ik dat ook nog eens mag meemaken…

Anyway, mag ik al naar bed? Deste eerder is het vrijdag.

Welterusten!