Zo moeilijk kan het toch niet zijn…

Ik heb een paar weken terug scheermesjes gekocht via een veilingsite op internet. 6 pakjes voor een bepaald bedrag. De prijs was aantrekkelijk, dus inpakken en wegwezen… dacht ik!

Jammer. Met mijn veel te hebberige neus gekeken, want het zijn niet de Gillette Fusion, maar de Mach 3 mesjes. Naja, de prijs was aantrekkelijk zoals hierboven al aangegeven, dus kan het nooit te moeilijk zijn om ze weer aan de man te brengen. Marktplaats of iets dergelijks, winst hoef ik er niet op te maken, als ik maar uit de kosten ben.

Verschillende biedingen gehad, sommige waren zelfs zó laag dat zelfs ik last kreeg van plaatsvervangende schaamte. Maar toch. Vanavond belde er een man die wel interesse had en die langs wilde komen. OK.

’s Avonds rond het afgesproken tijdstip belde hij aan en kwam binnen. Bekeek de mesjes (nou ja, de pakjes) en zag dat er onder meer Arabische teksten op stonden. Hij was zelf van Arabische afkomst en kon het blijkbaar lezen. Het gaf hem aanleiding om over zijn aankoop te twijfelen, omdat het wel eens om imitatie zou kunnen gaan. Goh. Wat een onmiskenbaar vertrouwen 😐

Uiteindelijk besloot hij om één pakje (ja, een HEEL pakje!) mee te nemen voor een gereduceerd tarief. Afdingen vond hij kennelijk ook nog nodig. Om even te proberen… Ik heb nu dus nog steeds 5 pakjes. Lekker dan. Volgende keer toch maar eens beter opletten voor ik op ‘Verzenden’ klik.

Maar goed. Iemand nog interesse? 5 pakjes Gillette Mach 3 mesjes voor een mooie prijs. Een vaste prijs, welteverstaan! € 37,50 en ze zijn voor jou! De verzendkosten neem ik ook nog voor mijn rekening. Wie maakt me los?

One comment on “Zo moeilijk kan het toch niet zijn…

Comments are closed.