Een motorfiets!

Sinds 30 november van het afgelopen jaar ben ik (eindelijk) in het bezit van een motorrijbewijs. Gek genoeg heb ik het nu wel in één keer gehaald, in tegenstelling tot een jaar of 20 geleden. Toen ben ik twee keer keihard gezakt. Onterecht uiteraard, maar dat spreekt voor zich… šŸ˜›

Maar goed. Bij een motorrijbewijs hoort natuurlijk een motor. Anders heb je er nog weinig aan. Dus het net afgespeurd naar een mooie fiets, een proefrit gemaakt en uiteindelijk heb ik hem maar gewoon gekocht.

Ik kan niet wachten tot de lente weer aanbreekt…

Shadow

Tot de lente zich weer laat zien en vooral voelen (!), stal ik de motor. Dit doe ik bij een opslagruimteverhuurbedrijf (7 x woordwaarde!!) een paar kilometer verderop.

Ik werd hierover door een collega getipt en dat blijkt tot nu toe een goede tip te zijn geweest. Bij Allsafe huur ik een ruimte met stroomvoorziening, waarin ik de motor stal. Verwarmd, schoon en droog! Prima oplossing dus.

Ik zeg good busy die jongens (m/v) van Allsafe!

Posted in .