Gleuvenhoofden!

Deze week is er in de nacht van 4 op 5 mei ingebroken in mijn auto. Uiteraard heb ik de mooiste auto van Nederland, maar dat wil nog niet zeggen dat een ander maar met zijn of haar poten eraan moet komen.

Wat hebben ze gedaan: ze hebben het slot gemold, door het op één of andere manier naar binnen te forceren/drukken. Ze hebben heel netjes mijn airbag aan de bestuurderskant gedemonteerd en mijn navigatiesysteem eruit gehaald. Erg jammer dit.

Op zich ben ik goed verzekerd en zal de verzekeringsmaatschappij alle schade wel dekken, maar het gezeik dat je ervan hebt, is niet tof.

Ik heb even overwogen om een alarmsysteem in te bouwen, om tenminste nog iets van een afschrikwekkend effect te hebben, maar dat scheelt me helemaal niks qua premiekosten. De verzekering betaalt me liever bij een volgende schade weer alles uit, dan dat de premie omlaag gaat na het laten installeren van een goed alarm,

Ik leef in een rare wereld…

inbraak 1
inbraak 2
inbraak 3