Eindelijk! Het verlossende woord (so far): Alzheimer part II

Eindelijk hebben de rechters een besluit genomen. Eucalypta heeft ongelijk gekregen, wegens overweldigend bewijs van onze kant. Zo sterk was het bewijs zelfs, dat het huwelijk met terugwerkende kracht is ontbonden! Het is dus alsof het nooit heeft bestaan. Wat een goed nieuws. Die ouwe heks krijgt NIETS mee.

Wèl zou ze nog iets van drie maanden hebben om in beroep te gaan. Maar eerlijk gezegd ga ik ervan uit dat ze dat niet zal doen. Tenminste, het lijkt me dat iedere pro deo advocaat ervan af ziet om nog een keer een schot te wagen, aangezien het bewijs al zo overtuigend was en er al drie rechters over besloten hebben. Ik verwacht dan ook dat geen enkele pro deo advocaat nog een poging zal wagen.

Wat ik gehoord heb, is dit de eerste zaak in Nederland, waarbij een huwelijk achteraf nog ongedaan gemaakt is. Dus met terugwerkende kracht, alsof het nooit bestaan heeft. Het zou best nog wel eens zo kunnen zijn, dat dit een aanleiding wordt voor meer mensen, om een huwelijk ongedaan te maken, omdat dit op oneigenlijke basis is aangegaan. Het recht lijkt hier te gaan zegevieren en ik hoop oprecht dat dit zo zal blijven en voor velen die in eenzelfde situatie zitten, als een voorbeeld zal kunnen dienen!

Mr. Kiek, bedankt!