Het valt wel, maar niet (altijd) mee…

Helaas!

Ik zit alweer een poosje tussen twee banen in en hoewel het me in het begin van mijn nieuwe carrière geen enkele moeite kostte om mezelf bezig te houden, merk ik nu dat dit toch steeds moeilijker wordt. Uiteraard helpt het ook niet dat we een zomer hebben gehad, waarop ze in de Sahara waarschijnlijk heel jaloers zullen zijn, dus van motorrijden is ook niet veel gekomen.

Uiteraard heb ik mijn stalen ros zoveel mogelijk gebruikt, maar in de plensbuien rijden geeft dan weliswaar een vrij gevoel, toch vindt mijn motor het ook niet heel tof. Hoewel, ik heb hem (ja, hem!) nog niet horen klagen… Misschien ben ik het meer. Al dat chroom is mooi om te zien als het je een beetje tegemoet glimt, maar poetsen is niet mijn grootste hobby. Sommige motorrijders vinden het kennelijk heerlijk om net zo lang te poetsen en hun fiets te laten glimmen als een hondenl*l in de maneschijn, maar ik rijd liever. Ieder zijn ding, uiteraard.

Nu heb ik net een sollicitatie de deur uitgedaan voor een job waarbij ik kan schrijven over motorgerelateerde zaken. Ik hoop zó dat ik voor een gesprek uitgenodigd word!